Menu

“Voor mij is software geen doel, maar een middel om leerlingen en collega’s optimaal te ondersteunen”

 

Is dit jouw uitspraak?

Dan ben jij op zoek naar deze functie!

 

(FUNCTIONEEL) APPLICATIEBEHEERDER
(1 fte)

 

De school waar je gehoord, gezien en gewaardeerd wordt

Scholen aan Zee is een brede scholengemeenschap en bestaat uit vier afdelingen: Lyceum/Mavo aan Zee, Beroepsonderwijs aan Zee, Schakel aan Zee en het Junior College, een onderbouwlocatie in Julianadorp. Gehoord, gezien en gewaardeerd betekent dat zowel leerlingen als medewerkers optimaal begeleid worden. Er is persoonlijke aandacht voor leiderschap en eigenaarschap voor medewerkers. Transparantie, samenwerking en het 'samen scholen' zijn vanzelfsprekend. We leren van en met elkaar ten behoeve van voortdurende verbetering van onderwijs, zorg en ondersteunende processen.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Functioneel applicatiebeheerder. We dagen je uit om je eigen ontwikkeling in de hand te nemen en stimuleren je om je eigen kennis en kunde te delen. Hierbij word je ondersteunt door je leidinggevende. Je bent verantwoordelijk voor het interne applicatielandschap. Hierin ben je verantwoordelijk voor het beheren en bewaken van de functionaliteiten van diverse applicaties. Je fungeert als aanspreekpunt bij verstoringen en gebruikersvragen. Daarnaast implementeer je wijzigingsverzoeken en voorstellen m.b.t. nieuwe functionaliteiten, begeleidt updates en je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van interne processen.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met Office365 met name Azure/AD, Powershell, Teams, serverapplicaties zoals sqlserver/sccm en Exchange en virtualisatie technologie zoals Vmware en ESX.
Daarnaast heb je kennis van Windows servers 2012/2016/2019 en AFAS (ERP).
Je bent communicatief vaardig, sociaal en hebt een analytisch vermogen.


Wat kun je verwachten?

Jij draagt bij aan het geven van uitdagend onderwijs. Jouw vakmanschap kun je vormgeven met betrokken en enthousiaste collega’s. Er heerst een informele en laagdrempelige cultuur waar elke discipline nauw samenwerkt in een inspirerende omgeving. Ons motto is dan ook: één school, één team, één gedachte. Je ontvangt een passend salaris binnen de kaders van de cao VO. Er staat een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar, waaronder een ruime vakantieregeling, eindejaarsuitkering en uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Kom je bij ons werken?

Heb je naar aanleiding van al deze informatie nog vragen? Martin Oosterkamp, Adviseur IT, staat je graag te woord. Hij is bereikbaar via het emailadres: m.oosterkamp@scholenaanzee.nl. Solliciteren kan via de knop "solliciteren", ter attentie van Conny de Regt, HR adviseur.
 

De sluitingsdatum van de vacature is 1 juni 2022.

 

Acties

Menu