Menu


 

Ben jij die enthousiaste en daadkrachtige docent wiskunde met een passie voor cijfers?

Ben jij een kei in het werken met leerlingen?


 

Dan zijn wij in het nieuwe schooljaar op zoek naar jou!


 

Docent wiskunde
(0,5 - 0,8 fte)
 

De school waar je gehoord, gezien en gewaardeerd wordt

Scholen aan Zee is een brede scholengemeenschap en bestaat uit vier afdelingen: Lyceum/Mavo aan Zee, Beroepsonderwijs aan Zee, Schakel aan Zee en het Junior College, een onderbouwlocatie in Julianadorp. Gehoord, gezien en gewaardeerd betekent dat zowel leerlingen als medewerkers optimaal begeleid worden. Er is persoonlijke aandacht voor leiderschap en eigenaarschap voor medewerkers. Transparantie, samenwerking en het 'samen scholen' zijn vanzelfsprekend. We leren van en met elkaar ten behoeve van voortdurende verbetering van onderwijs, zorg en ondersteunende processen.

 

Wat ga je doen?

Voor het nieuwe schooljaar (start augustus 2023) zijn wij op zoek naar een docent wiskunde bij het Lyceum/Mavo aan Zee. We dagen je uit om je eigen ontwikkeling in de hand te nemen en stimuleren je om je eigen kennis en kunde te delen. Hierbij word je ondersteunt door je leidinggevende. Jij verzorgt met veel enthousiasme en deskundigheid lessen, waardoor de leerlingen deze met veel plezier bijwonen. Je weet wat een leerling nodig heeft om zich te ontwikkelen. Met jouw kennis van leerlingbegeleiding, onderwijsinnovatie en activerende didactiek ben je een prettige gesprekspartner voor leerlingen en hun ouders. Je houdt de persoonlijke ontwikkeling in de gaten en biedt ondersteuning waar nodig.
 

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van een tweede graads bevoegdheid wiskunde, je bent in opleiding of bereid om je bevoegdheid te behalen. Je hebt passie voor het vak wat je geeft en ziet het als een verrijking om jouw leerlingen hiervoor te enthousiasmeren. Daarnaast ben je digitaal vaardig en weet je precies hoe je deze vaardigheden moet inzetten. 

 

Wat kun je verwachten?

Jij draagt bij aan het geven van uitdagend onderwijs. Jouw vakmanschap kun je vormgeven met betrokken en enthousiaste collega’s. Er heerst een informele en laagdrempelige cultuur waar elke discipline nauw samenwerkt in een inspirerende omgeving. Ons motto is dan ook:
één school, één team, één gedachte. Je ontvangt een passend salaris binnen de kaders van de cao VO. Er staat een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar, waaronder een ruime vakantieregeling, eindejaarsuitkering en uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 

Kom je bij ons werken?

Heb je naar aanleiding van al deze informatie nog vragen? Hielke ter Veld, schoolleider, staat je graag te woord. Hij is bereikbaar via het emailadres: h.terveld@scholenaanzee.nl. Solliciteren kan via de knop “solliciteren”, ter attentie van Conny de Regt, HR adviseur.

De sluitingsdatum van de vacature is 14 april 2023.

Acties

Menu