Menu

Het sollicitatieproces van Scholen aan Zee

Ben je enthousiast geworden na het lezen van een vacature? Ga je solliciteren?  Hieronder lees je meer over het sollicitatieproces van Scholen aan Zee.

Wij hebben het sollicitatieproces geautomatiseerd. Dat betekent dat je altijd via onze website je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar ons verstuurt. Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je vervolgens een e-mail waarin we je vragen een persoonlijke pagina aan te maken op het sollicitatieportaal van Scholen aan Zee. Op deze persoonlijke pagina vind je dan alle informatie met betrekking tot jouw sollicitatie op één plek terug. Bijvoorbeeld of je brief in goede orde is ontvangen, of en wanneer we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek en of we nog aanvullende informatie van je nodig hebben.  Dat is lekker overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent. Zodra er een bericht voor je klaarstaat ontvang je van ons een e-mail met daarin de link naar het betreffende bericht. Let op: wij doen dus niet aan papieren correspondentie. 

Heb je vragen over het sollicitatieproces?

Neem contact op met de afdeling HR, telefoon
0223 – 540 411 / 585 

Hoe werkt het sollicitatieproces?

Stap 1: Solliciteer

Klik op de knop ' Solliciteren'  bij de vacature waarop je gaat solliciteren.

(Heb je eerder bij Scholen aan Zee gesolliciteerd, log dan eerst in op het account dat je toen hebt aangemaakt).

Stap 2: Invullen gegevens

Vul al je gegevens in en voeg je CV en motivatie toe.  

Stap 3: Verstuur sollicitatie

Kies ' Aanmaken'  en jouw sollicitatie wordt verstuurd.

Stap 4: Bevestig je account

Je ontvangt een bevestigingsmail waarin we je vragen jouw persoonlijke account te bevestigen. Vanaf nu heb jij een persoonlijke pagina op het sollicitatieportaal.

Hierna wordt jouw sollicitatie beoordeeld.

Proficiat! Je bent aangenomen en dan?

Stap 1: ID bewijs en diploma’s/certificaten

Je bent aangenomen! Nu willen we meer informatie van je.
Neem je ID-bewijs (geen rijbewijs) en originele diploma’s/certificaten mee naar
het arbeidsvoorwaardengesprek.

Stap 2: VOG

Ga jij werken bij Scholen aan Zee, dan ben je wettelijk verplicht een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) in te leveren. Uit deze VOG blijkt dat jij in jouw verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd. Wij vragen je VOG aan en jij ontvangt een e-mail om de aanvraag te bevestigen. 

Menu