Menu

Onze leerlingen

Kijk hier hoe het leven van een brugklasser bij Scholen aan Zee in Den Helder eruit ziet. De leerlingen vertellen in hun eigen woorden wat zij doen op een dag en hoe zij dat ervaren.

Missie en visie Scholen aan Zee

Wij leiden leerlingen op tot goed ontwikkelde, zelfbewuste wereldburgers met een diploma op hún niveau. Leerlingen die in staat zijn een bijdrage te leveren aan verdere opbouw en verbetering van onze maatschappij. Hiertoe zet Scholen aan Zee zich in voor de ontwikkeling van alle talenten en hoogwaardig en uitdagend onderwijs binnen doorlopende leerlijnen en kleine en overzichtelijke eenheden.

Scholen aan Zee als werkgever

Bij Scholen aan Zee vinden we het belangrijk dat onze medewerkers gezien en gehoord worden. Daarom zetten wij in op het direct contact tussen medewerker en leidinggevende. Daarnaast bieden wij de volgende (op maat) mogelijkheden:

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van bijvoorbeeld scholing,  collegiale consultatie, gesprekken tussen medewerker en leidinggevende
  • Voordelen voor een gezonde leefstijl (bijvoorbeeld bedrijfsfitness, gezonde inrichting van de werkplek)
  • Scholing
  • Gezonde balans werk-privé (bijv deeltijdwerken)
  • Personeelsuitjes, zowel per school als organisatiebreed
  • Open, professionele cultuur met veel autonomie voor de medewerker binnen het team
  • Verder uiteraard alle regelingen volgens cao VO (zoals persoonlijk budget, eindejaarsuitkering, vakantiegeld, scholingsbudget etc.)

Jouw toekomstige collega's

Onze medewerkers hebben hart voor de leerlingen. Ze zetten zich dagelijks voor hen in. We stellen graag een medewerker aan je voor.


Jos
Docent

Ik werk al 4 jaar bij Mavo aan Zee. Hier geef ik met veel plezier les in biologie maar ook in natuur-scheikunde. Eigenlijk zijn alle natuurwetenschappen heel erg leuk om over te vertellen natuurlijk.
Het is wel een uitdaging want mijn vakken worden niet vaak makkelijk gevonden maar de beloning is daardoor des te groter als je een leerling dan toch het licht kan laten zien.
Het leuke aan Mavo aan Zee is het hechte team, de school voelt als een kleine school waarin iedereen elkaar kent en steunt. Ook leerlingen beamen vaak dat de sfeer op school goed is en dat zorgt voor een goed werkklimaat.

Menu